Dijanin muž udario voditelja i pretio mu da će ga zaklati?

0

Daniel Rokvić je navodno razjareno skočio na Ognjena Nestorovića, urednika emisije "Premijera" i naneo mu povrede uz pretnje: A sve zbog "gluposti", sitnice
 

Skandalozno ponašanje pevačicine jače polovine odigralo se u četvrtak uveče oko 21 čas na Adi Ciganliji, kada se Ognjen vraćao sa rođendana pevačice Milice Pavlović. Za to vreme, Daniel je igrao košarku sa drugovima dok ga je Dijana posmatrala i u trenutku kada je videla Nestorovića, obavestila je supruga da je voditelj blizu.

– Potpuno razjaren, biznismen je istrčao i skočio na Ognjena, nakon čega ga je udario u stomak cepajući mu majicu. Novinar je pao i ko zna šta bi se dogodilo da Rokvićevi drugari nisu stigli i zaustavili ga.

 

Kamerman koji se našao na licu mesta sa urednikom uključio je snimanje, pa se veći deo napada vidi na snimku. Dijanin muž je vikao: “Zaklaću te! Imaš 24 sata da skineš

Dijana neće da bude starleta već pevačica

Podsećanja radi, Dijana Janković se u javnosti pojavila pre nekoliko godina, kada se krila iza imena teniserke Jelene Janković, za koju je tvrdila da joj je sestra, iako se radi o malo daljoj rodbinskoj vezi.

Usledio je period kada su u prvi plan izbijali njeni lapsusi poput “nisam još uvek imala bundu od persijske koze. Meni je to malo smešno, ali interesantno. I žao mi je koze, ali šta da radimo, nisam je ja ubila. Kupila sam je kod Kavalija”, “ne pijem, ne pušim, ne pljačkam, ne ubijam. Ne radim ništa, samo kupujem cipele”, i mnogih drugih, sve dok se nije udala za Rokvića, nakon čega je snimila singl. Od tada pokušava da bude pevačica, pa joj smeta epitet starlete.

sve sa svog Fejsbuka”, prepričava  izvor Alo-a koji se našao na licu mesta.

Nestorović je istog trenutka otišao na VMA, gde su mu utvrđene i sanirane povrede, o čemu je odmah obavestio policiju, s obzirom na to da je već prijavio pretnje koje mu je Rokvić uputio prethodnih dana putem SMS-a. Tada mu je poručio da će mu “je*ati krvavu majku i da nema mesta na svetu gde se može sakriti od njega”.

– Gospodin Rokvić nije bio zadovoljan tretmanom svoje supruge u emisiji koju uređujem. Usledili su pozivi i SMS pretnje, što sam i prijavio u policiji. Prekjuče je došlo do našeg prvog susreta posle toga. Došao sam u jedan klub na Adi kako bih snimio prilog sa Milicom Pavlović. Pojavili su se Dijana i njen suprug, koji je prišao i uputio najgore uvrede snimatelju i meni. Usledio je fizički kontakt i tada me je gospodin Rokvić uhvatio za majicu i stomak, a kada sam se izmakao, pao sam na betonski stub. Šokiran sam jer nisam imao mogućnost da mu objasnim sve, kaže Ognjen.

 

U trenutku kada je Daniel nasrnuo na Ognjena, iz kafića gde je slavila rođendan istrčala je pevačica Milica Pavlović, čiji je urednik bio gost. Usplahirena i iznenađena onim što se dešava, pevačica je pokušala da smiri situaciju.

 

– Nemojte, ljudi, molim vas! Ako boga znate, rođendan mi je – pokušavala je Milica da razgovara sa Rokvićem, koga su držali prijatelji.

 

Sukob zbog termina "straleta"

S obzirom na to da je sukob Dijaninog muža i Ognjena Nestorovića počeo tako što je voditelj i urednik nju nazvao starletom, da objasnimo da ta reč nema pogrdno značenje. Izraz “starleta” zapravo treba da označava i prati osobu koja je filmska ili pozorišna glumica, angažovana za sporedne uloge koje tumači u filmovima ili pozorišnim komadima. Sam pojam nastao je od italijanske reči “starletta”, što u bukvalnom prevodu znači “zvezdica” i može se posmatrati i kao “ona koja je na putu do zvezda”. Sam izraz ne označava ništa ružno ni vulgarno, kao što mnogi misle.
 

Pomirili se

 

Voditelj Ognjen Nestorović juče je odlučio da se pomiri sa pevačicom i njenim suprugom. Prilog koji je trebalo da bude emitovan u emisiji "Premijera" kao dokaz fizičkog napada nije prikazan, a jedan od glavnih razloga je očigledno i pomirenje "zaraćenih" strana.

– Na insistiranje mog prijatelja Željka Mitrovića i Darka Popovića, u prostorijama Pinka pomirili smo se sa Ognjenom. Dečko je mlad i prosto nije bio svestan medijske snage Pinka i njegove emisije. Tužba za organizovani kriminal ostaje, izuzeli smo Ognjena – rekao je Daniel Rokvić za portal "Na dlanu" dok je Ognjen Nestorović na svom "Fejsbuk" profilu napisao:

 

– Posle svega što su moji priljatelji pisali, davali podršku, komentarisali. Ja se ni u jednom trenutku nisam oglasio. Danas je došlo do susreta…dakle nema potrebe za dodatnom frkom. Samo vas molim da prestanete da šerujete snimak!!! kako niko ne bi prolazio dodatni stres…Sve je u redu i svi su dobro – napisao je Ognjen.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here