Dijasporci renovirali školu

0

Ž. Marković
Radost za sve: Miroslav Gajić, Deda Mraz i učitelj sa decom
 

Posle prigodnog recitala u školsku prostoriju je ušao Deda Mraz, pojedinačno se slikao sa decom i podelio novogodišnje paketiće školskoj i predškolskoj deci, ukupno njih jedanaestoro.

– Veoma sam zadovoljan renoviranjem školskih prostorija, sve je urađeno na vreme i, eto, imali smo nedelju dana vremena da spremimo priredbu povodom Nove godine i Božića. Zahvaljujem svim ljudima dobre volje koji su pomogli na uređivanju školskih prostorija – kaže učitelj Dejan Cakić.

– Želim ovom prilikom da zahvalim našim zemljacima, članovima Kulturno-sportskog društva Velika Kamenica iz Švehata kod Beča (Austrija), koji su svojom nedavnom donacijom doprineli saniranju školskih prostorija – kancelarije, učionice i trpezarije. Zahvaljujem i našem svešteniku Miroljubu, koji je takođe bio sponzor i učestvovao u ovoj akciji – izjavio je za "Vesti" Miroslav Gajić, sekretar Mesne zajednice Velika Kamenica.

U donatorskoj akciji za sređivanje školskih prostorija pored Kulturno-sportskog društva iz Švehata i sveštenika, učestvovali su i Savet Mesne zajednice Velika Kamenica i roditelji đaka.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here