Ðilas: Namračilo se, sprema se oluja…

Vestionline, Tanjug
3
Tanjug

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Ðilas ponovio je danas metaforu koju je upotrebio u autorskom tekstu za današnju Politiku – ko ne sluša buru, slušaće oluju, a na pitanje da to protumači odgovorio da “kada pada kiša ima i oluje i da će se videti da li će pasti neka vlast”.

Ðilas je najpre, odgovarajući na pitanje o dijalogu vlasti i opozicije na Fakultetu političkih nauka, kazao da taj dijalog, za koji je posle prvog sastanka rekao da nema smisla, više ne prati i da više nije tema.

On je dodao da poštuje nameru organizatora da zaista nešto urade po pitanju izbornih uslova, za razliku “od nekih”.

– Ali šta mi da pričamo kada je Nebojša Stefanović šef te radne grupe za izbore. Mi treba da znamo gde smo, gde živimo… Rekao sam u tekstu za Politiku, ko ne sluša buru, slušaće oluju, a mnogo se namračilo u ovoj zemlji i uskoro će početi da pada… – rekao je Ðilas novinarima.

Na pitanje šta to znači, odgovorio je da misli da je bio dovoljno jasan i da svako tumači na svoj način.

Lider SSP je, inače, danas održao konferenciju za novinare ispred lista “Alo”, jer je juče prošao rok da taj list, kako je kazao, objavi presudu po tužbi koju je dobio protiv njih, a oni to, kaže, nisu učinili.

U presudi se navodi da je cilj “Alo-a” bio da njega diskredituju, te da u tekstu koji su objavili 3. februara piše da je “Ðilas milionima kupio sindikate, da je pozajmio 10 mliiona evra od Miškovića…”

– Doneo sam odluku da zaista za svaku laž koja predstavlja uvredu i klevetu od sad tužim – rekao je Ðilas i naveo da trenutno ima 67 tužbi protiv niza medija i funkcionera SNS.

3 COMMENTS

  1. “…da li će pasti neka vlast”. Ако падне ова власт то неће бити од помоћи таквим као ти да дођу на власт. Твој отац није ни Титу ваљао. Од какве помоћи ћеш ти бити Српском Народу. Паразити професионални.

    https://www.youtube.com/watch?v=RA13g8-6cbI

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here