Tanjug

 Lider opozicione Stranke slobode i pravde (SSP) i Saveza za Srbiju (SzS) Dragan Ðilas tvrdi da Srbiju, u roku od šest meseci posle smene aktulne vlasti, niko ne bi mogao da prepozna – ona bi postala, kako kaže, zemlja u kojoj će svako želeti da ostane i u kojoj će moći pristojno da živi od svog rada.

Na sinoćnjem stranačkom skupu u Sremskoj Mitrovici, on je dodao da je za ostvarenje tog cilja potrebno uložiti u prehrambenu industriju, energetiku, u plate ljudi, a ne razbacivati novac na stadione od 250 miliona evra i druge besmislene projekte, aludirajući na projekte iza kojih stoji sadašnja vlast.

– Ne može jedan lekar da ima platu manju od 1.000 evra, niti nastavnik manje od 600-700 evra. Ne mogu državu da vode oni koji nikada u svom životu ništa nisu radili, pa su zato od jednog EPS-a napravili gubitašku firmu. Oni bi i čekić pokvarili kada bi im dali – rekao je Đilas.

12 COMMENTS

  1. Djiki , Ti si bas koji ce to da omoguci . Cini mi se da ste pre par godina imali priliku i sve razprodali a TI SVOJE
    dzepove PREPUNIO. LAZOVE

  2. U pravi si Srbiju niko nebi prepoznao, sve bi opljackao, ali iskoro ces tamo gde pripadas u zatvor sa tvojim pajtasima

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here