Talentovani napadač Crvene zvezde je danas oko 12.30 časova prošao lekarske preglede u Frankfurtu i uskoro će staviti paraf sa nemačkim bundesligašem.

 

Joveljić je već oduševio ljude u Frankfurtu. Na lekarskim pregledima i fizičkim testovima je impresionirao stručnjake iz nemačkog kluba koji su bili poptuno oduševljeni onim što vide.

Crvenoj zvezdi će pripasti četiri miliona evra na ime obeštećenja koji će biti isplaćeni u dve rate od po dva miliona evra. Zvezda bi mogla da inkasira dodatnih milion evra kroz eventualne bonuse ako napadač ispuni očekivanja u Frankfurtu. Takođe, crveno-belima pripada i 10 odsto od narednog transfera kad ga Ajntraht bude prodavao.

Mladi napadač će sa popularnim “orlovima” potpisati ugovor na pet godina, a u prvoj sezoni će zaraditi 400.000 evra neto uz određene bonuse. Ugovor je rastući pa će srpskom golgeteru u svakoj sledećoj sezoni plata biti veća nego u prethodnoj – navodi Mozzart sport

Joveljić dolazi u Ajntraht kao naslednik Luke Jovića koji je postao najskuplja prodaja u istoriji nemačkog kluba.

Veliko interesovanje

Za Joveljića su se ovog leta ozbiljno interesovali Benfika, Hetafe i Hofenhejm. Na kraju su dva nemačka kluba ostala u trci i pobedio je Ajntraht. Sjajna iskustva koje imaju sa srpskim fudbalerima su naterala sportskog direktora Fredija Bobića i njegove saradnike da pobede u trci za autogram Dejana Joveljića.

Dogovor je pao: Kolarov postaje član Fenerbahčea

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here