Diler sakrio drogu u u dečjim cipelicama

0

Foto: Ilustracija

Udruženje “Sveti Sava” ga je označilo kao dugogodišnjeg dilera koji je rukovodio prodajom heroina na Ibarskoj magistrali. Mušterija su ga čekale duž magistrale, a on je nailazio automobilom i redom se sa njima nalazio i prodavao im drogu. Iako je Lazarevačka policija dobila brojne prijave da Marković prodaje drogu, oni se ovim slučajem nisu bavili. Hapšenje je izvela policija iz Valjeva, saznaje ”Blic”.

 

”Nekoliko dana smo pratili kako i kome prodaje narkotike. Razmišljali smo da li da izvršimo pretres porodične kuće u Lajkovcu, jer nismo bili sigurni gde krije heroin koji prodaje. Odlučili smo se ipak za hapšenje, a zatim smo počeli traganje za drogom”, kaže izvor beogradskog lista upoznat sa akcijom.

 

Jedan od inspektora pronašao je, posle dužeg pretresa, sakrivenu drogu u porodičnoj kući Markovića u kojoj je živeo sa znatno mlađom suprugom i detetom.

 

”Droga je bila u đonu dečje cipele. Izuzetno dobro je maskirano mesto gde je donji deo cipele rasečen i droga ubačena, pa je bilo vrlo teško primetiti da je tu štek. Nesvakidašnje je da neko krije drogu u dečjoj obući, retko koji policajac bi se prilikom pretresa setio da na takvom mestu traži narkotike. Takav slučaj do sada nije viđen”, kaže izvor ”Blica”.

 

U Udruženju ”Sveti Sava” kažu da ih ne čudi to što je Marković drogu krio u dečjim stvarima.

 

”On je diler bez srama i stida, heroin bi prodao i detetu od pet godina, samo da uzme novac. Mi smo opisali tačan način na koji prodaje drogu po Ibarskoj magistrali. Najčešće su ga čekali u mestu Ćelije, a dešavalo se da ga na putu čeka i po 10 narkomana”, kažu u ”Svetom Savi”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here