Vesti
Stavio paraf: Stiven Dimčevski

Srpski fudbalski klub Vestgejt Sinđelić obnovio je saradnju sa još jednim od standarnih prvotimaca. Stiven Dimčevski se obavezao da će i u nastupajućoj sezoni nositi dres srpskog kluba iz Melburna.

Dimčevski se tako pridružio ostalim klupskim drugovima iz prethodne godine, koji će svi zajedno u trećoj uzastopnoj sezoni pokušati da ostvare cilj i konačno izbore plasman u Prvu državnu ligu Viktorije.

Među poslednjima koji su obnovili saradnju su i braća Jovan i Pavle Džurkić, pa su se tako skoro svi prvotimci Sinđelića iz prošle sezone obavezali da i u 2020. godini brane boje ovog kluba. Inače, Vestgejtu je pristupilo i nekoliko pojačanja o kojima su “Vesti” pisale prethodnih dana.

Trenutno, pripreme su u punom jeku i treneri Nebojša Nik Kovačević, Džim Gacovski i Ivan Košutić zahtevaju ozbiljan, reklo bi se pakleni rad. U sklopu priprema prošle subotu su u Epingu odigrali još jednu prijateljsku utakmicu, ovaj put protiv bratskog kluba Ričmonda, donedavne Ficroj Srbije. Pobedio je Ričmond sa 1:0.

Žestok rad: Nik Kovačević (u sredini) sa saradnicima

U subotu 7. marta sledi nova provera za Sinđelić. Po rasporedu je prijateljska utakmica sa ekipom Borundara. Meč će se odigrati u popodnevnom terminu, ali još nije određeno na kom terenu.

Blistala Sinđina deca

Juniori Vestgejt Sinđelića mlađi od devet godina učestvovali su na turniru Polonije i ostavili ubedljivo najjači utisak. Sinđini mališani su trijumfovali na turniru tako što su u tri utakmice ostvarili – tri ubedljive pobede.

Najpre su savladali vršnjake Melton Finiksa sa 9:0, zatim Maunt Elajzu 11:2 i na kraju Altona Siti sa 6:1. Ove talentovane dečake vode bivši igrači ovog srpskog kluba, a danas treneri mlađih kategorija Džon Bubulj i Dragan Miljković.

Postigli 26 golova: U-9 tim Sinđelića sa trenerima Bubuljem i Miljkovićem

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here