Vlade Divac podneo je ostavku na mesto generalnog menadžera Sakramento Kingsa.

Sakramento, koji ni ove sezone nije uspeo da se domogne plej-ofa, 14. sezonu za redom, objavio je na svom sajtu da je Divac podneo ostavku.

– Bila mi je čast i privilegija da radim kao generalni menadžer Kingsa. Želim da se zahvalim Viveku na prilici i neverovatnim kolegama sa kojima sam imao zadovoljstvo da sarađujem tokom svog mandata. Sakramento i Kingsi će uvek imati posebno mesto u mom srcu i želim im sve najbolje u budućnosti – poručio je Divac.

Njega će, za sada, menjati Džo Dumars, doskorašnji savetnik, ali će on biti uključen i u potragu za novim generalnim menadžerom, prenosi RTS.

– Ovo je bila teška odluka, ali verujemo da je ovo najbolji put da napravimo pobednički tim koji naši navijači zaslužuju. Zahvalni smo Vladu na liderstvu, posvećenosti i teškom radu na terenu i van njega. On će zauvek biti deo porodice Kingsa – izjavio je vlasnik franšize Vivek Ranadive.

Divac je u Sakramento došao 2015. godine kao savetnik. Iste godine postao je potpredsednik košarkaških operacija i generalni menadžer.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here