Diverzija Liverpulove eskadrile – odsek Australija

0
EPA-EFE

Engleski velikan Mančester junajted stigao je na Zeleni kontinent. Igraće 13. jula prijateljsku utakmicu s domaćim Glorijem, a četiri dana kasnije i s Lidsom, koji u minuloj sezoni nije uspeo da se domogne Premijer lige kroz doigravanje u Čempionšipu. Oba susreta su na grandioznom objektu u Pertu, s kapacitetom 60.000 mesta, koji je otvoren početkom prošle godine.

Dok su “crveni đavoli” trenirali na stadionu (20.000) koji pripada Kriket asocijaciji Zapadne Australije, iznad njihovih glava proleteo je manji avion. Ne, nije to bila poljoprivredna avijacija, a kamoli zaprašivanje komaraca. Letilica je vukla transparent s napisom: “Liverpul FK – 6x šampion Evrope”.

Navijači “redsa”, koji su šesti put zaseli na krov Starog kontinenta, ponosno su stavili na znanje ljutom rivalu da ih ima nebrojeno i u tom delu sveta. Njihova ideja nije originalna, jer se avion u poslednje vreme često koristio da se iskaže neka parola, ali je privukla pažnju zato što je bila svojevrsna diverzija kojoj se niko, a najmanje igrači Junajteda, nije nadao daleko od Ostrva.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here