Youtube/belgrademusic
Slađa i Đani

Pevačica Jadranka Barjaktarović našla se na meti oštrih kritika javnosti, jer je na nastupu u Crnoj Gori pevala hit Mitra Mirića “Ne može nam niko ništa”, s tim što je promenila stihove te numere.

– Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije. Mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole – pevala je Jadranka, zbog čega je mnogi negativno komentarišu, a pojedine srpske televizije “zatvorile su joj vrata”.

Pevačica je i mnoge kolege razbesnela svojim postupkom, a Slađa Trajković, supruga folkera Radiše Trajkovića Đanija nije imala opravdanje za Jadrankin potez ističući da je zbog svega, ona za nju veliko razočarenje.

– Kao supruga pevača, šokirana sam. Mi pričamo istim jezikom, ne razumem. Kod mog muža na nastup dolaze i Albanci, Hrvati, Romi, muslimani… On sve ispoštuje na najnormalniji način. Čuj: “Ne može nam niko ništa jači smo od Srbije”. Izvini, šta si ti? Crna Gora? Koji jezik pričate vi? – rekla je Slađa.

– Mlada žena da onako može… Izvini, lutko, pa ti si iz Beograda krenula da radiš, Beograd te je digao u nebesa. Gotivila sam je, devojka ima godine, nije baš nešto mlada i izgleda odlično, ali totalno razočarenje… I posle kažu: “Što se narod mrzi?”, pa eto. Može ona da se vadi, ali džabe – zaključila je Đanijeva supruga.

Nakon skandala, Jadranka je ugasila svoj Instagram nalog, rekla je i da se oseća loše zbog cele situacije, te da zbog toga pije lekove za smirenje.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here