EPA/PETER SCHNEIDER
Laslo Đere

Poraz u prvom kolu US Opena od Miomira Kecmanovića u tri seta nije bio samo običan poraz za Lasla Đerea. Momak iz Sente potpuno je slomljen nizom dešavanja.

Na obraćanju medijima posle susreta na Flašing medouzu, bio je jako tužan, ali i izuzetno zabrinut sopstvenim zdravstvenim stanjem. Toliko da je najavio da neće igrati neko vreme, čak ni da možda neće ni trenirati.

Ove godine igrao je dobro, beležio sasvim solidne rezultate, ali onda je negde oko Hamburga krenula serija poraza. Ovo mu je bio četvrti turnir na kojem je takmičenje završio u prvom kolu.

– Što se tiče tenisa nemam nešto mnogo da kažem. U poslednje vreme, poslednjih nekoliko nedelja zdravstveno se ne osećam baš najbolje. Volim da se borim na terenu i da dajem sve od sebe, tenis mi je prioritet u životu, ali u poslednje vreme ne mogu stopostotno da radim ovaj svoj posao. Glava mi ne dozvoljava. Malo sam postao paničar što se tiče svog zdravlja – rekao je Đere, prenosi B92.

Kada je uptan da kaže šta to oseća i šta misli da nije zdravstveno u redu, rekao je da ta mučna epizoda predugo traje i da ni sam ne zna šta je u pitanju.

– Jedan dan kao da mi srce preskače, drugi dan se tresem, hladno mi je, osećam kao da imam temperaturu, treći dan me glava boli, četvrti me ništa ne boli, ali nemam snage. I onda, u glavi nisam miran, eto… Poslednje dve godine nisam baš odvajao vreme za sebe i nekako nisam baš vodio računa o sebi. Možda je to došlo na naplatu. Verovatno nije ništa ozbiljno, možda sam samo malo izgoreo što ne bi bilo čudno. Napraviću sad pauzu i neću igrati dok se ne budem osećao bolje – dodao je on.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here