FOTO TANJUG / TANJA VALIC / bb

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragam Ðilas danas je odbio da odgovora na pitanje novinara Informera i TV Pink – da li se on nalazi na snimku na kojem se vidi da se raspravlja sa saobraćajnim policajcem oko kazne zbog prekršaja koji je napravio, uz obrazloženje jednima – da su oni glasilo SNS-a, a drugima da treba da vrate 25 miliona evra i da je oba medija tužio više puta zbog iznošenja neistina.

Novinaru TV Pink se obratio rečima:

– Poreska uprava vam je oprostila 13 miliona evra, 12 miliona ste dobili…, to je 25 miliona evra. Znate koliko je to vrtića, to je negde oko petnaestak. Znate li koliko bi lekara, vozača autobusa, medicinskih sestara imalo veće plate?

Na konstataciju novinara da i dalje nije odgovorio na pitanje, Ðilas je odvratio:

Kako nisam, sve sam vam odgovorio.

Na pitanje Studija B da li kao bivši gradonačelnik, oseća odgovornost zbog smrti dečaka Vuka Ercega koji je šest godina proveo u komi zbog povreda dobijenih usled pada sa visine od deset metara na Tašmajdanu, zbog oštečene ograde, s obzirom da je dečakova majka tužila tadašnju Gradsku upravu, odgovorio da ne oseća odgovornim, ali da mu je žao zbog toga što je izgubljen jedan mladi život.

– Majka ima pravo da tuži ako smatra da je neko odgovoran. Ako ima neko odgovoran od gradskih službi za to treba da odgovara. Ne osećam se odgovornim, jer ne možete kriviti gradonačelnika, ako je na nekom mestu ograda bila pomerena pa se dete provuklo – kazao je Ðilas.

Podsetio je da je tada posetio dečaka u bolnici i razgovarao sa majkom i lekarima, kao i da je Grad ponudio svu pomoć.

Pre nego što je odgovorio, Ðilas je napomenuo da inače ne odgovara ni na pitanja tog medija, ali da će u ovom slučaju, s obzirom na temu, napraviti izuzetak.

4 COMMENTS

  1. E pa Cilase I ti si digao pola milijarde pa nisi nista uradio dali si se I ti upitao coli je taj novac. a drugo iskreno svi ste vi jedna ista krupa otimaca kako vas savez za Srbiju tako SNS Socialisti bolje teceno jrdni druge napadate a leca jodno drugim stitite, pravi teatar za nerazumni narod sta reci lopov do lopiva.

  2. Sta se vise ovaj trti? Nek ide nazad u Crnu Goru i tamo nek bistri politiku nama ovde netreba? Lopov ko i ostali!!!!

  3. Đilase, da glasaš ti opet za Vučića. Dok je on na vlasti bićeš na slobodi.. zamisli kada neko drugi dođe i sve ti oduzme i proglasi te državnim neprijateljem.. i odvede u zatvor na otvorenom kod Kim Dzon una…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here