Đoković: Biću spreman za Madrid!

0

Novak Đoković
 

Povreda zgloba desne ruke koja je omela našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića u pokušaju da odbrani titulu u Monte Karlu nije ozbiljnije prirode, pokazali su najnoviji lekarski pregledi. Zato će Đoković biti spreman za naredni turnir Masters 1.000 serije u Madridu, koji počinje četvrtog maja.

 

Na poslednjim pregledima je ustanovljeno da povreda zgloba ipak nije ostavila ozbiljnije posledice. Međutim, kako bi se što pre u potpunosti izlečio i bio spreman na maksimalne napore na ATP turu, Novak će morati da nastavi sa tretmanima oporavka, kao i da se odmara narednih nekoliko dana.

"Srećom, situacija sa rukom je bolja nego je u prvom trenutku to izgledalo. Lekari su uveravali da ću biti spreman za turnir u Madridu, a potom u Rimu i Rolan Garosu, baš kao što je to bilo i planirano. Međutim, sada mi predstoji kraća pauza da bih se potpuno oporavio. Nadam se da ću se što pre vratiti na teren i krenuti sa pripremama za nastavak sezone na šljaci", rekao je Đoković.

 

Naš teniser je zadobio povredu zgloba uoči turnira u Monte Karlu. Stanje se pogoršalo u četvrtfinalnom meču protiv Španca Giljerma Garsije Lopeza, a još veće bolove Novak je osećao u polufinalu protiv Rodžera Federera.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here