Skupština opštine Pale, u Republici Srpskoj, danas je srpskom teniseru Novaku Đokoviću dodelila plac na Jahorini, a načelnik te opštine Boško Jugović je rekao da su odbornici u donošenju te odluke bili jednoglasni.

Reč je o zemljištu površine oko 400 metara kvadratnih, koje se nalazi na atraktivnoj lokaciji na Jahorini preko puta polazne stanice gondola.

Jugović je podsetio da se pored polazne stanice gondola nalazi i ski-staza koja nosi Ðokovićevo ime.

– U dogovoru sa nadležnima iz Olimpijskog centra, Novakom i njegovim ocem, poklonili smo im zemljište na ovoj lokaciji, dok je na lokaciji koja im je prvobitno trebala biti dodeljena predviđena izgradnja sportskog centra koji je neophodan jednoj planini poput Jahorine – rekao je Jugović.

Ðoković je juče doputovao sa roditeljima u Sarajevo, kao bazu za odmor je izabrao Trebević, a dane provodi u Visokom, u Arheološkom parku „Bosanska piramida Sunca“, preneli su sarajevski mediji.

 

2 KOMENTARA

  1. Tako bogat covek ne bi smeo primiti nesto poklonjeno. Kome je pripadala ta parcela? Samo su komunisti poklanjali tudje.

  2. Bravo Negiwadi. Tako je. Ovim poklonom se samo kiti bivsi svercer cigareta, „Mile Ronhil“…Ne verujem da ce Djole bilo sta tu da gradi…ali eto nek’se Bja preko Noleta malo promovise.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime