Novak Đoković se lagano plasirao u polufinale Mastersa u Parizu. Najbolji svetski teniser je bukvalno pregazio Stefanosa Cicipasa – 2:0 (6:1, 6:2),za samo 58 minuta igre.

Srbin je uprkos prehladi sa kojom se muči danima prosto ponizio Cicipasa. Fenomenalni Novak je u prvom setu imao 5:0 i čak tri vezane set lopte, ali se Grk spasio blamaže i ipak osvojio jedan gem.

U drugom setu viđena je praktično repriza prvog, Novak je kod rezultata 1:1 vezao dva brejka i lako poveo 5:1, na kraju je bilo 6:2.

Novak se ubedljivom pobedom na najbolji mogući način revanširao Grku za nedavni poraz (1:2) u Šangaju. Srbin će se za plasman u finale Mastersa u Parizu boriti u subotu od 14 časova protiv Grigora Dimitrova.

1 COMMENT

  1. BINGO UVERTIRA!
    Da, sve se zna! Pa i to ko je gazda u kući. I pri i drugi set pravo ludilo: 6-1, 6-2. Dobro ga je isprašio! Tata Apostolos je zanemeo, mama Julija nikako da dođe sebi… Novakov inat je proradio. Sve je držao pod kontrolom, idealni riterni, sjajni forhendi… A toliko smo strepeli zbog Novakovog virusa, problemi sa grlom… Samo polako… Doći će red i na Nadala. A šta da se radi. Svako ide svojim putem: Cicipas na časove dopunske nastave iz tenisa a Novak u polufinale. Nole, brate, nek do dobri riterni prate!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here