Đoković: Plašim se da ne prođem k’o Tajger Vuds!

0

Drugi reket sveta u izjavi za američke medije objašnjava da je u današnjoj eri interneta dovoljan jedan pogrešan potez, pa da se svetski popularan sportista nađe u situaciji da ima ozbiljne probleme sa devojkom, suprugom ili roditeljima, zbog čega se on (Novak) kloni nevolja i neprijatnih situacija.

 

Govoreći o seks skandalu koji je nedavno zadesio Tajgera Vudsa, najboljeg igrača golfa svih vremena, Đoković je izjavio da su mediji neodvojivi deo života svakog sportiste, da se bez njih ne može, ali da vam oni istovremeno lako mogu upropastiti karijeru.

 

"Trudim se da sačuvam svoju privatnost što je više moguće. Klonim se nevolje, jer je danas praktično ceo svet umrežen. Ništa se više ne može sakriti od interneta, fotoaparata, kamera… Jedan pogrešan potez i u deliću sekunde se možete naći u situaciji da imate ozbiljnih nevolja sa devojkom, suprugom, majkom ili ocem. Ali, mediji su deo naših života, naših profesija, naših karijera i jednostavno ih moramo posmatrati na taj način", rekao je Đoković, a preneo Press.

 

Srpski teniser kaže da on lično veoma pazi kako će se ponašati u javnosti, kloneći se nevolja, ali napominje da to zbog prirode njegovog posla, odnosno čestih putovanja i eksponiranja, baš i nije uvek jednostavno učiniti.

 

"Uvek sam oprezan i dobro pazim šta ću izjaviti ili učiniti pred kamerama. Ne upadam u probleme, kao što je to nedavno bio slučaj sa nekim drugim sportistima. Pa opet, ne mogu se uvek izbeći neprijatne situacije, jer smo poznate ličnosti, koje su non-stop na putu i neprekidno izložene očima javnosti. Ako vam se desi nešto slično onome što se desilo Tajgeru, onda stvarno nemate sreće i morate više da povedete računa o onome što radite", rekao je Đoković, koji bi danas u drugom kolu turnira u Majamiju trebalo da igra protiv Belgijanca Olivijea Rohusa.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here