Posle osvajanja 17. grend slem trofeja u karijeri na Australijan openu, Novak Đoković odlučio je da se dobro odmori sa porodicom. Tako se odlučio za odlazak na planinu na kojoj može da se bavi skijanjem, koje mu pored tenisa, i te kako, znači. 

Naravno, Novak je pod “budnim okom” medija gde god da se pojavi pa i na Dolomitima u Severnoj Italiji.

Mediji su objavili slike osmostrukog šampiona Australijan opena sa skijanja, koje je često “zabranjeno” za profesionalne sportiste zbog visokog rizika od povrede.

Da podsetimo, Đoković će sa suprugom Jelenom i decom Stefanom i Tarom da odmara do 24. februara kada će nastupiti na turniru ATP serije 500 u Dubaiju.

Nakon toga ga čeka američka turneja i mastersi u Indijan Velsu (12. mart) i Majamiju (25. mart), a potom povratak u Evropu i sezona mastersa na šljaci – Monte Karlo (12. april), Madrid (3. maj), Rim (10. maj), Rolan Garos (24. maj).

 

View this post on Instagram

 

Ski time ? ⛷ @djokernole @jelenadjokovicndf

A post shared by Fan Page Of Novak Djokovic?? (@djokovic_fan_) on

3 COMMENTS

  1. Намерно се скија, да поломи ногу и има оправдање за следеће изгубљене мечеве.

    • slazem se za komentar, od zla i gluposti leka nema, … to je do kraja bednog zivota

      zapravo, novinari slicnim naslovima beru reakcije nas koji smo van teme svetlosnu godinu, mi brinemo o zdravlju odraslog vrhunskog sportiste, pa ne cude ovako mracni komentari … ima jedna istina stara, a to je da konja koji trci trku nije briga da pobedi, to je cilj onog gore, koji jase :-), a Nole nikako nije konj!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here