EPA

Novak Đoković osvojio je 15. Grend slem titulu u karijeri, a sedmu na Australijan openu pobedivši Španca Rafaela Nadala u finalu.

 

Najbolji svetski teniser pobedio je Rafaela Nadala u finalu Australijan open, pa se obratio svima prisutnima uzdrmanih emocija, po uručivanju trofeja.

– Rafa, želim da ti čestitam na izvanredne dve nedelje koje su za nama. Imao si problema sa povredama, a sad si ovde i pokazao si i meni i svima da si veliki borac – obratio se prvo najbolji svetski teniser svom rivalu.

Pomenuo je svoj tim i napomenuo da je srećan zbog povratka Marjana Vajde u tim.

– Želim da se zahvalim svom timu koji je uvek uz mene. Mnogo sam srećan što se Vajda vratio u moj tim, hvala ti na tome – nasmejano se zahvalio Slovaku, a onda pomenuo i suprugu u decu.

– Hvala i mojoj supruzi Jeleni koja je uvek uz mene, kao i mojoj deci sinu Stefanu i ćerku Tari. Deco, nadam se da ste gledali ovo finale – rekao je Novak i ne znajući da je njegova supruga objavila sliku na društvenim mrežama kako deca bodre tatu.

Na kraju, zahvalio se i publici i svima koji su ga gledali tokom celog turnira.

– Ovde se svi igrači osećaju kao kod kuće. Hvala svima vama koji ste učinili ovaj turnir jedinstvenim – završio je Đoković.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here