EPA-EFE
Novak Đoković

Najbolji teniser sveta Novak Đoković prihvatio je poziv premijera Zorana Zaeva da poseti Severnu Makedoniju.

Na pitanje novinara makedonskog “Makfaksa” da li je video javni poziv premijera Zaeva da poseti Severnu Makedoniju, Đoković je rekao da je video poziv i da ga prihvata.

“Ne znam kada će se to dogoditi, ali sigurno ću doći u Makedoniju jer moram da vidim Ohrid”, poručio je novi-stari šampion Vimbldona, preneo je skopski portal “A1on”.

Na konferenciji za novinare posle osvojene titule na Vimbldonu, on je pozdravio Makedoniju i Skoplje, dodavši da njegov kum Neven nije trenutno tu da “pevaju makedonske pesme”, ali da će ih opet zapevati zbog njegovih makedonskih navijača.

8 COMMENTS

  1. znam da necete objaviti komentar ali ga arhivirajte i kroz koju godinu procitajte pa sudite da li sam u pravu.novak djokovic je produkt americke obavestajne agencije cije. dete crnogorca i hrvatice koje treba da povede srpski narod u jos jednu veliku ali i poslednju iluziju. a sve to nakon sto ga amerikanci postave za buduceg predsednika srbije. nakon sto bude dokrajcio srpski narod odrecice se srbije i pustiti niz vodu na isti onaj nacin na koji se odrekao kluba koji ga je stvorio i vere kojoj je pripadao. zbogom braco srbi. cak i kada bi ste se uzeli u pamet suvise je kasno za nas.

    • Одлично си га одкрио. Мајка му је Хрватица, планира да сазида кућу у Умагу и заборави Србе који су га бодрили по целом свету док му је цео свет звиждао. Зато је одавно престао да диже три прста.
      Збогом Ђоковићу. Да бог да му Вимблдон био задње Гранд Слам финале. Убудуће нека игра у Умагу са Иванишевићем.

  2. Sto mrzim kada svi u Srbiji su politicari i vidovnjaci i sve znaju sta ce da se desi u buducnosti. Ne seri gogi majke ti tvoje idi nesto radi pametnije ti je.

  3. Zvuči grozno to što ste napisali, ali nije to nemoguć scenario. Mi Srbi smo skloni raznim glulostima i često smo ih činili na svoju štetu. Na žalost, ni ovo me ne bi previše iznenadilo.

  4. Đoković je svetjski čovjek njega ne interesira politika – voli svakog – ne zna mrziti – sigurno a to i treba da bude tako najviše voli svoj narod – srbe – časna i poštena osoba – bog mu je podario sve što upravo jer je takvi kakav je beskrajno pošten, beskrajno uporan, vrijedan, osječajan on ne zna mrziti????????????? što će njemu politika – mislim da bi rađe dao svoj zivot nego tako što napravio sebi ni svom narodu – puno. puno sreće – a neka vračaju oni koji nemaju što raditi i koji nemaju pametniji poslova – živio sto godina !!!!!!!!

  5. Ovakve idiotske komentare o Noletu jos nisam procitala….ovako nesto samo OGROMAN MRZITELJ moze napisati a vidim da i povodljivih budala u komentarima ima.
    NOVAK DJOKOVIC SVE STO IMA URADIO JE KRVAVO SE ZNOJECI NA TENISKIM TERENIMA….ON JE PREDOBRA I PREPOSTENA DUSA OD BOGA DATA…..A VAS SVE KOJI MRZITE (zato sto nista niste ostvarili) I IZMISLJATE SVASTA DA BI GA OCRNILI, MOZE BITI SRAMOTA – ako znate sta je sram.

    POZDRAV IZ HRVATSKE ZEMLJE U KOJOJ IMA ONIH KOJI VOLE NOLETA I NJEGOVA DELA, U TENISU I HUMANITARNA.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here