EPA/BIANCA DE MARCHI

Otac Novaka Đokovića, Srđan Đoković, prokomentarisao je za TV Prvu napade na najboljeg srpskog tenisera koje su stigle od kosovskog ambasadora u Bugarskoj.

Naime, predstavnik Prištine u Bugarskoj Edon Cana komentarisao je na Tviteru način na koji su srpski teniseri proslavili pobedu na ATP kupu u Australiji. On je posebno bio oštar prema Novaku Đokoviću.

“Nakon vojnog marša, nastavili su sa Kosovom. Možeš biti ATP pobednik, ali ostaješ primitivac, zaostao i običan balkanski nacionalista i šovinista. Nije slučajno što je Novak Đoković najmanje voljen teniski šampion u istoriji”, napisao je Cana.

Međutim, otac Novaka Đokovića, Srđan, izjavio je u Jutarnjem programu TV Prve da je Novak nacionalista, kao što je i on, ali i većina ljudi u našoj zemlji.

– To nije ništa ružno, mi volimo svoj narod i svoju zemlju. Ali ne mrzimo tuđ narod i tuđu zemlju. Vi ste ušlio u našu zemlju i da znate da je to naša sveta zemlja, kao što je za Jevreje Jerusalim. Prema tome, mi ćemo uvek biti uz naše Kosovo i naš narod dole i nemojte da mislite da će se tu nešto promeniti za 10, 20, 100 ili hiljadu godina. Uvek će Kosovo biti srce Srbije – kazao je Srđan Đoković.

10 COMMENTS

  1. cinjenice su sledece: Nole ima vise znacajnih titula od svakog neaktivnog tenisera, dakle najbolji do sada, jedini od aktivnih ima sva 4 godisnja slema i sve masterse, 29 pobeda nad super Nadalom, i 26 nad super Federerom, i jedino je treci po broju gs iza pomenute dvojice od kojih je bolji….dovoljno za slepce i gubitnike da ga mrze…a na nasu diku i ponos, naravno, ziv nam bio takav kakav si!

    pa i tako komentare ne objavljujete, nisu brzi nego vam ne odgovara istina, ajde demantujte me jednom objavom :-)!?

  2. Nole je nacionalista koji ne mrzi ni druge.Nole je Srpski Evropski i svjetska licnost i to trebaju da znaji i oni koji ga vole i oni koji ga ne vole.Najbolji i neponovljiv.

  3. Pošto ležim u krevetu zbog zdravstveni problema ceo turnir sam pregledao iz kreveta iako mi je tenisko igralište dalek sa
    mo 20 km!!!Nikad u životu nisam pomislio da sklapam neku pesmicu a ovaj put dok sam gledao te momke i ljude sto rade za Srbiju i naš narod
    Za minutu su mi pale na um neke reči koje sam odmah zapisao:
    UDRI UDRI NOVAČE
    UDRI BRATE NAJJAČE;
    IZ SVAKE VAŠE POBEDE
    VRCAJU RADOSTI BOŽIĆNE,;
    OŽARI NAS SREĆA SVAKA
    RADI LAKEVIĆA I NOVAKA;
    ZABORAVU NEDAM SIVOG TIĆA
    MILOG JANKA TOPSAREVIĆA;
    PUPIN TESLA SRBI ZNANI
    SVUD PO SVETU SU PRIZNANI;
    BOŽJA MILOST MNOGO JAKA,
    SAD SRBINU DADE I NOVAKA!!!!

    Nacionalista i srbin::Čedo

  4. Ako je Novak nacionalista, onda sam ja potpuno pogrešno shvatao značenje te reči!A možda to važi samo za Srbe?

  5. Kako covek bez Nacije moze biti nacionalista??? Preci su se davno odrekli Srpstva – sve za lazno “bratstvo” i privilegije. Neka Gospod Bog zastiti ono malo preostalih Srba, da ovaj posle sportske karijere ne ode u politiku.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here