EPA/Paul Buck
Srpski teniser

Naš as, prvoplasirani na svetskoj listi, imaće u Indijan Velsu suparnika po meri za hvatanje zaleta na prvom od devet turnira iz masters serije u godini.

 

Novak Đoković je slobodan u prvom kolu, a u drugom će se sastati s uspešnijim iz duela dva igrača koji će proći oba kola u predtakmičenju. To može biti i Miomir Kecmanović ako u drugom meču savlada Amerikanca Markosa Hirona. Prvu prepreku, Italijana Luku Vanija, pobedio je sa 6:3, 6:2.

U trećem kolu Đokovićev rival može da bude Australijanac Nik Kirjos ili pobednik meča Francuza Pjera Iga Erbera i Nemca Filipa Kolšrajbera.

Laslo Đere, koji je sada naš drugi “reket”, dobio je posebnu pozivnicu za učešće. U prvom kolu je i on slobodan, a zatim će igrati s uspešnijim iz duela Argentinca Gvida Andreocija i Belurusa Ilje Ivaška. Mogući rival u trećem kolu je Južnoafrikanac Kevin Anderson.

Dušan Lajović se u prvom kolu sastaje s Japancem Tarom Danijelom, koji je prošle godine neprijatno iznenadio Đokovića u drugoj rundi. Ako prođe dalje, igraće s Hrvatom Marinom Čilićem.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here