Najbolji teniser sveta Novak Đoković i njegova žena Jelena, trenutno uživaju s prijateljima na odmoru u Hrvatskoj, na ostrvu Korčula.

Zahvalan sam što provodim kvalitetno i posebno vreme sa Jelenom u Hrvatskoj. Pevamo sa jednom grupom s ostrva Korčula. Predivno iskustvo – tvitovao je Đoković i objavio video u kojem se vidi kako Jelena i on pevaju pesmu Olivera Dragojevića “Kad mi dođeš ti”.

Novak je dodao u heštegu da je ipak bolji u tenisu, nego u pevanju…

Pogledajte:

 

2 COMMENTS

  1. Svaki scenario sličan ovome je pozitivan za čitav region, svima je dobro poznato da ono sto čujemo ili vidimo od medija ostavlja prvi utisak u našoj psihi… sta bih zeleo da kažem..sto više ovakvih informacija za toleranciju i normalnih odnosa može samo da nam dobro dođe! Mogu da razumem ljude koji su pretrpeli strasne stvari ali moramo da gledamo u budućnost i gradimo neke normalne odnose. Sa mog skromnog stava mogu samo da pohvalim tog velikog čoveka!! Bravo Majstore!!

  2. Cudo sta ljubomora i mrznja od ljudi napravi.Do jucer sve naj naj za jednog i jedinog Novaka Djokovica a sad ka ljetuje u Hrvackoj ni slova. Zato vam se sve vraca naopako i gubite istomisljenike koji vole Novaka.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here