Đorđević se kaje zbog ružnog rastanka sa Nantom!

0

Filip Đorđević
 

Francuska priča Filipa Đorđevića je definitivno završena. Neslavno, reći će mnogi, zbog načina na koji su se 26-godišnji centarfor i Nant rastali. Ali, posle velikih svađa sa upravom čini se da drugačije nije moglo.

 

Ipak, bivši golgeter Crvene zvezde ističe da nikada neće zaboraviti vreme koje je proveo među Kanarincima i da se kaje što se sa klubom rastao u lošim odnosima.
"Dobar deo svoje karijere posvetio sam ovom klubu i logično je da će zauvek imati posebno mesto u mom srcu. Jako sam ponosan na sve što sam ostvario sa Nantom. Ali, nikada nisam mogao ni da sanjam da će se završiti ovako. Zaista ostavlja gorak ukus u ustima", rekao je Đorđević u razgovoru za Frans fudbal.

 

Podsetimo, Đorđević je, nakon povrede kolena i uspešnog oporavka želeo da “namesti“ da jubilarni 200. meč odigra pred svojim navijačima. Od trenera je tražio da ga u susretu sa Tuluzom pusti u igru poslednjih nekoliko minuta kako bi u narednom meču sa Sent Etjenom kod kuće imao oproštaj od stadiona, navijača i saigrača. Ipak, šef struke Mičel Der Zakarijan mu nije izašao u susret, zbog čega je srpski internacionalac odlučio da više ne trenira i ne igra za Nant…
"Želim sve najbolje Nantu. Što se mene tiče, ja sam okrenut samo budućnosti. Projekat koji sprema Lacio mi se odmah svideo. Daću sve za novi klub i jedva čekam da započnem italijansku avanturu", zaključio je Đorđević.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here