Đorđevićevo “ne” reprezentaciji zbog Lazovića?

0

Zbogom "orlovi": Filip Đorđević
 

"Prvi put čujem za priču da ne želi da igra", rekao je vršilac dužnosti selektora, Radovan Ćurčić, a sutradan imao i dopunu priče:

 

"Đorđevića sam poslao na zagrevanje posle Lazovića i Đuričića. Prošlo je pet minuta, kada su mi dvojica saradnika saopštila da je osetio bol u nozi. Nije bilo potrebe da rizikujemo i na tome se sve završilo. Niti je tačno da je Filip odbio da uđe na teren, niti je bilo nesporazuma među nama. Vest da ne želi da igra, saznali smo po dolasku u Beograd", dodao je Ćurčić.

 

Takođe, "Sportski žurnal" piše da je Tomislav Karadžić obavio razgovor sa Đorđevićem u kojem mu je objasnio da ne donosi ishitrene odluke zbog kojih će se kasnije kajati, što je ovaj i prihvatio.

 

Napadač tima iz glavnog grada Italije za sada se nije oglašavao, osim SMS porukama.

 

""Neka piše svako šta god hoće, totalno mi je nebitno šta će se u Srbiji pričati o meni. Idem za Italiju, tamo me ljudi poštuju i cene, tamo je moj život!", poručio je SMS porukom za Đorđević.

 

Mediji su počeli da spekulišu i da je Đorđevića "zaboleo" ulazak Lazovića u 65. minutu, uprkos činjenici da je ovaj napadač iz Superlige, a on iz Serije A.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here