Selektor mlade reprezentacije Srbije Goran Đorović je posle debakla na Evropskom prvenstvu rekao da takav rezulat nije očekivan.

“Orlići” se vraćaju kući bez osvojenog boda, sa gol razlikom 1:10 iz tri utakmice.

– Mnoge reprezentacije nisu otišle dalje, timovi sa znatno većim renomeom. Mi smo za seniorsku reprezentaciju već izbacili osam, devet igrača. Nismo očekivali ovakav rezultat. Tako je, kako je – rekao je Đorović.

On je istakao i da će se “videti da li će on ostati” na funkciji.

– Ako dođe do smene, zahvaliću se na šansi. Dao sam srpskom fudbalu dovoljno i ja sam čistog obraza. Pričaćemo narednih dana – istakao je Đorović.

Dodao je i da ne krivi nikoga od igrača i da su oni svetinja.

Tokom kvalifikacija i priprema smo imali dosta igrača koji su bili sa seniorskom selekcijom. Nikome ništa ne zameram, kad se sve slegne i kada napravimo analizu, dobićemo pravu sliku –  naveo je Đorović.

Izvor:
Vestionline, B92

1 COMMENT

  1. Ej bre Gorane, to u ovoj situaciji nepije vodu koliko i sta si pre uradio i sta si dao srpskom fudbalu. Ti si bre preuzeo duznost trenera mlade repke i ocajno zatajio, zato budi muskarcina , pravi sportista i snosi konsnkvence (podnesi ostavku) i postedi nas buduci razocarenja. Iz tri najvaznije utakmice si dobio 10 komada i dao jedan iz penala to govori sve u dosadasnjoj karijeri ovi mladi momaka i miliona gledalaca.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here