Đukićima zahvalni do neba

K. Nedeljković - Vesti
0
Lična arhiva
Slađana i Kristijan Stanković

Prognanici s Kosmeta, samohranoj majci Slađani Stanković, nastanjenoj u Leskovcu, proteklih dana stigla je redovna mesečna pomoć humanih Đukića iz Melburna od 150 dolara, koju prosleđujemo na njen kućni prag već punih šest godina.

– Nikada nećemo moći dovoljno da im se zahvalimo na tome. Oni su naši anđeli čuvari i nadamo se da će im dobri Bog stostruko vratiti. Iako ih nikada nismo upoznali, iskreno se nadam da će se jednom ukazati i ta prilika. Kad nemate posao i redovna primanja zbog kojih bismo se koliko-toliko sin Kristijan i ja osećali sigurnim, onda i sami možete da zaključite koliko nam je pomoć plemenitih Đukića dragocena i jedina sigurnost da nećemo gladovati – rekla je Slađana Stanković i dodala:

– Kod nas nema mnogo novosti. Kristijan je krenuo u osmi razred i već je pravi momčić, pa su sad i prohtevi veći. Od ove donacije dokupiću mu knjige. Istina, svaki dinar od naših dobrotvora trudimo se da pametno utrošimo, i to nas održava sve ovo vreme. Stalno zaposlenje mi je velika muka koju ne mogu da rešim.

POZIV DONATORIMA:
Ako želite da se uključite u neku od akcija HUMANITARNOG MOSTA, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara HUMANITARNOG MOSTA na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.