Đurić: Milioni evra stižu u Humsku

0

"Uskoro ćemo sa jednom stranom kompanijom potpisati tehnički ugovor vredan tri miliona evra, ali ne smem da otkrivam koji je sponzor u pitanju. Čeka nas i ugovor sa stranom auto-kućom, a posle Nove godine u planu su dogovori sa još dva ozbiljna sponzora, ali svima ćemo morati da obezbedimo mesto u Upravnom odboru", kaže Đurić, a prenosi Sportski žurnal.

 

Kada se saberu sponzorski ugovori Partizan bi trebalo da bude bogatiji za četiri miliona evra, ali, predsednik kluba najavljuje da će ubuduće i članovi uprave morati da "odreše kesu".

 

"Napravićemo pravilnik kolika je minimalna cifra za ulazak u Upravni odbor. Ranije je bilo da predsednik daje 500.000 evra, a potpredsednici 400.000, međutim, sada će morati svi da izdvoje više novca", naglasio je Đurić i dodao da klub duguje igračima i da će svi biti izmireni do početka priprema koje su zakazane za 15. januar. Reč je o iznosu od 55.000 evra po igraču.

 

"Sve te priče oko dugovanja su bile deo kampanje, ali, pogledajte ostale klubove i firme. Nigde u Srbiji plate ne stižu na vreme. Naši igrači to razumeju i do početka priprema će im sve biti izmireno", poručio je predsednik Dragan Đurić.

 

Navijači uspešni protiv Save

 

"Grobari" su nakon glasanja za Đurića rekli da im je primarni cilj bio da Savo Milošević ne bude izabran.

"Posmatraćemo šta će od obećanja predsednika Đurića biti ispunjeno, očekujemo titulu, a ako se to ne desi, videćemo šta će biti dalji potezi“, rekli su delegati sa južne tribine.

Predsednik Partizana kaže da nema nikakav problem što je Moreira stao na stranu Ivana Tomića i što je poručio da će napustiti crno-bele ukoliko ode Tomić.

 

"Partizan nikoga neće moliti da ostane u klubu. Moreira je sjajan igrač i za njega će uvek biti mesta, ali ako želi da ide, nema problema", kazao je Đurić i nastavio.

 

"Narednih dana priključićemo još jednog nekadašnjeg igrača, a da li je to Ivica Kralj ili Saša Ilić, strpite se malo“, kaže Đurić.

 

Novi UO će biti na programu najverovatnije početkom nedelje, kada će biti razmotrena sva kadrovska rešenja i izabrani novi potrpredsednici. Još ranije se špekulisalo da će jedan od njih sigurno biti Branko Ružić, visoki funkcioner SPS – a, koji je pre nekoliko meseci došao u klub.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here