Đurić: Nikolić ostaje, ne prodajemo Živkovića i Pantića!

0

Sve je idealno u Partizanu: Dragan Đurić
 

Partizan igra loše, ali pozicija Marka Nikolića nije ugrožena. Neubedljiv start sezone, oličen dvostrukim remijem sa Ludogorecom i mučenjem do preokreta na Vračaru, za sada, ne „drma“ klupu šefu struke crno-belih, iako je deo navijača nezadovoljan načinom na koji mladi stručnjak vodi tim.

 

Dva dana posle meča sa Voždovcem, predsednik Dragan Đurić indirektno je nagovestio da se smena Nikolića nije tema među čelnicima kluba iz Humske 1.
"Navijači su bili nezadovoljni rezultatom, ali ekipa je stvarala šanse, samo je nedostajao gol. Naučio sam već da posle evropskih utakmica igrači malo padnu jer se, osim umora, i emotivno isprazne. Najvažnije je sada da smo pobedili Voždovac i da prođemo plej-of meč s Nefčijem. Ne bih komentarisao priče o smeni trenera Nikolića“, izjavio je Đurić za Kurir.

 

Posle meča prvog kola Superlige Nikolić je u etar poslao poruku kako „samo on i igrači znaju u kakvim uslovima rade“, misleći na činjenicu da prvotimci mesecima nisu primili plate.
"Kriza je svuda, teško se živi, pa i u Partizanu postoje problemi. Oni nisu u meri u kojoj su u drugim srpskim klubovima, ali očekujem da ćemo ih rešiti“.

 

Da li, možda, prodajom igrača, jer se Benfika interesuje za Andriju Živkovića, a Juventus odavno za Danila Pantića?
"Priča se da ćemo prodati Andriju Živkovića i Danila Pantića, ali od toga nema ništa. Nismo nameravali da ih prodajemo i niko se nije javio s ponudom da ih angažuje. Isto važi i za ostale naše igrače koji su pod ugovorom“, dodao je Dragan Đurić, uz napomenu da se nada ostanku Danka Lazovića i da bi do kraja prelaznog roka među crno-bele mogla da stignu još dvojica igrača (defanzivac i polušpic).

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here