Đurović: Zvezda je favorit!

0

Završni turnir Kupa Radivoja Koraća biće održan od 18. do 21. februara u Nišu. U subotu se igraju polufinalni mečevi, a finale je u nedelju.

 

FMP Železnik i Crvena zvezda igraju u petak od 20.30, a duel Radničkog iz Kragujevca i OKK Beograda počinje od 18 sati.

 

"Svi znaju da je Kup čudno takmičenje i da iznenađenja nisu retka. Idemo u Niš da pružimo maksimum, iako smo na startu dobili možda i najtežeg protivnika. Pojačali smo rad prethodnih dana zbog pauze u Evročelendž kupu, jer želimo da maksimalno spremni dočekamo naredne utakmice na međunarodnoj sceni", rekao je Đurović.

 

Ohrabrujuća vest za Đurovića je da se u ekipu posle povrede rebara vraća Filip Čović, a neizvesno je učešće Bojana Radetića zbog temperature. Đurović dodaje da njegova ekipa ima velike ambicije u Evročelendž kupu, ali i domaćoj ligi, kako bi i naredne sezone obezbedila učešće u Jadranskoj ligi.

 

"U Evročelendž kupu imamo velike ambicije, kao i u domaćoj ligi. Cilj nam je da kroz Superligu ponovo obezbedimo plasman u regionalno takmičenje. Međutim, nećemo se predati bez borbe ni u Nišu", rekao je Đurović, čiji klub ima tri trofeja u kupu, a poslednji put su se radovali u sezoni 2006/07.

 

Prvog dana takmičenja u četvrtak, od 18 sati igraju branilac trofeja Partizan i Radnički Basket iz Beograda, dok se od 20.30 igra meč između Hemofarma i valjevskog Metalca.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here