Dobili 64 miliona evra na lutriji!

0

Srećni dobitnici 64 miliona evra
 

Britanci Najdžel Pejdz iz grofovije Glostešir i njegova nevenčana žena Džastin Lejkok dobitnici su najvećeg novčanog iznosa u istoriji britanske Nacionalne lutrije – 56 miliona funti, odnosno više od 64 miliona evra.

 

I igrači lotoa u Srbiji imaju priliku da promene svoj život. Istina, dobitak nije baš 56 mliona funti, ali je 3,1 milion evra.

Pejdž i Lejkok su par u ranim četrdesetim, oboje razvedeni i sa ukupno troje dece iz prethodnih brakova.

 

Za londonski "Tajms" su ispričali da će prvo kupiti nove pižame, pošto su one u kojima su proveravali elektronsku poštu i u kojima su našli i-mejl o ogromnom dobitku – sada pocepane.

 

"Gardijan", pak, piše da im je prvi plan kupovina novog auta, za koji će, po sistemu "staro za novo", dati svoj izanđali beli kombi transporter, a da potom planiraju da nabave pauka tarantulu, kojeg su deca oduvek želela da imaju, a posle toga odlazak na duži odmor u Australiju i na Novi Zeland.

 

Finansijski savetnik "Tajmsa" preporučio im je da, ukoliko vole da rizikuju, kupe manji fudbalski klub – ili da, ako nisu takvi, novac stave u neku od švajcarskih banaka, gde bi im samo kamata donosila oko 150.000 evra mesečne zarade.

 

Međutim, Najdžel i Džastin kažu će za sada ostati "hladne glave" – najvažnije im je, bar prema onome što su ispričali novinaru "Dejli telegrafa", da najveći deo novca potroše pomažući brojnim znanim i neznanim ljudima i da im, kako kažu, "učine život lepšim i udobnijim", preneo je BBC.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here