pixabay.com

Leto je vreme kada se strasti razbuktavaju, a kako i ne bi kad se vaša voljena osoba oskudno odevena šeta pored vas. Mišićavo muško telo i mali bikini koji pokriva samo najintimnije delove tela predstavljaju savršenu uvertiru za ludi letnji seks.

Mnogi parovi maštaju da se to dogodi na nekom javnom mestu kao što je plaža, more, bazen… Ipak, postavlja se pitanje koliko je to zdravo i da li se nakon takvog odnosa mogu javiti određeni zdravstveni problemi.

Bakterije su svuda

Javna kupališta su leglo bakterija. U rekama, jezerima i moru nalaze se bakterije koje mogu izazvati brojne infekcije. Ista stvar važi i za bazene, posebno ako nisu pravilno dezinfikovani. Takođe, kada je pH vrednost vode iznad svojih normalnih okvira, sredstva za dezinfekciju gube svoju funkciju.

Trenje se povećava u vodi

Voda ispira “prirodni lubrikant”, zbog toga će doći do trenja koje može biti bolno za oba partnera, a može proizvesti i mikro-ogrebotine i infekcije, nezavisno od toga u kakvoj ste vodi.

Kondomi i voda ne idu zajedno

Iako većina proizvođača tvrdi da su njihovi prezervativi otporni na vodu, to ne znači da su u takvim okolnostima potpuno delotvorni. Naučnici tvrde da hlor iz bazena može oštetiti kondome i smanjiti njihovu delotvornost.

Problemi na plaži

Peščane plaže često izgledaju kao iz bajke, romantike ima u izobilju, ali to nije idealno mesto za seks. Sićušna zrnca peska uvlače se svuda, pa mogu da vam smetaju. Teško da ćete moći da se opustite, žuljaće vas pesak ili sitni kamečnići, moraćete da ispod sebe stavite peškir ili nešto mekano…

Sve to će učiniti da ste više napeti nego što ćete uživati. Na kraju, i na većini plaža i u moru ste na javnom mestu. Koliko god to nekome može biti privlačno, velikom broju ljudi je zapravo vrlo neprijatna mogućnost da budu “uhvaćeni na delu”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here