Dobra majka je ona koja sebe stavi ispred dece

0

Prvo zadovolji sebe i svoje potrebe…da bi "imala živaca za decu"

Žizel je prethodnih godina zagovarala važnost dojenja. Sada, kada su njena deca malo porasla, ona ima nov savet za mame. Naime, ova lepotica kaže da svaka majka sebe mora staviti ispred dece upoređujući to sa komandama u avionu kada “prvo sebi morate obezbediti masku s kiseonikom pre nego što pomognete drugima”.

 

“Veoma je važno da vodite računa prvo o sebi. Znate kako kažu u avionu da prvo sebi morate staviti masku s kiseonikom, pa tek onda detetu? Mislim da je to isto, ja kao majka moram voditi računa o sebi”, rekla je.

 

Žizel kaže da vam ovakav stav ponekad može izazvati krivicu, ali ne treba dozvoliti da vas to pokoleba.

 

“Ako sam ja ispunjena i volim sebe, onda ću imati mnogo više strpljenja, ljubavi i razumevanja za svoju decu i supruga. Morate napuniti čašu toliko da svi mogu piti iz nje. Tako se ja osećam”, zaključila je.

 

Filozofija prema kojoj živi Žizel Bundšen može se videti i na njenom profilu na Instagramu koji je ispunjen mnogim fotografijama s putovanja, snimanja kampanja i samostalnog vremena koje provodi.

 

Zanimljivu filozofiju ima Žizel…Ma lako je njoj da bude sebi na 1. mestu pored silnih dadilja
 

 

 

Doduše, kada u obzir uzmete 27 miliona funti, koliko ima na računu, verujemo da se o njenoj deci lepo brinu dadilje i pomoćnice.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here