Dobro došli u Beograd!

0

U prestonicu na tortu: Jovana Perić
 

Da nije bilo "Vesti" i jednog malog zapisa o talentovanoj devojčici koja ne može sama čak ni da se zahvali svojim darodavcima, jer je njen prastari kompjuter svoje davno odslužio, a nikog od vršnjaka ne može da zamoli za ovu uslugu, ne bi nam se verovatno javio ni dijasporac iz Slovenije čija je bila želja da joj od srca pokloni laptop lenovo.
 

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Uz tri razmenjena mejla, našli smo najbolju moguću varijantu kako da ovaj izuzetan poklon stigne u ruke devojčice sa Kosmeta. Predložili smo susret u Beogradu, gradu koga je samo jednom u životu videla Jovana kada je bila među najboljim učenicima na takmičenju. Budući darodavac, humani Zoran Ilić prihvatio je bez dvoumljenja da doputuje i lično joj u prostorijama "Vesti" uruči laptop, uz dodatnu želju: "Hteo bih Jovanu da vodim i na tortu…", napisao nam je zemljak iz Ljubljane.

Hvala i dobro došli, Zorane!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here