Dodić: Dobro drugo poluvreme nam donelo pobedu

0

Konačno pobedili: Mladen Dodić
 

"Kad se kaže da je rezultat 3:1 deluje da je mnogo lakše nego što je bilo (zabeležiti pobedu), ali Radnički nam je u prvom poluvremenu pravio mnogo problema, osim tog gola, bili su opasni u kontri i polukontri", ocenio je Dodić.

 

Jagodina je posle preokreta na svom stadionu pobedila Radnički sa 3:1 u utakmici trećeg kola Super lige Srbije.

"Mi smo dobro otvorili meč, nekoliko šansi, ali je dekoncentracija usledila u drugom delu prvog poluvremena i nekoliko grešaka koje su nas koštale gola. Drugo poluvreme je bilo onako kako je Jagodina igrala i prošle godine, kako Jagodina mora da igra svaku utakmicu, ali svih i 90. minuta", kazao je Dodić.

 

Dodao je da njegova ekipa mora da se okrene sledećem meču, protiv Vojvodine.

Trener Radničkog Dragoslav Stepanović cenio je da je njegova ekipa odigrala loše drugo poluvreme i da je rano primljen gol poremetio igru njegovih fudbalera.

"Mislim da smo videli dva različita poluvremena. U prvom smo bili blizu nečega što se zove igra i kontra i mislim da smo u tom periodu i iznenadili ekipu Jagodine. Pored gola koji smo dali, mislim da smo imali još dve šanse koje nismo iskoristili", kazao je Stepanović.

 

"U drugom poluvremenu kao da je sasvim jedna druga ekipa izašla na teren i posle ovoga gola koji smo primili u trećem minutu drugog poluvremena nismo bili nigde. Jagodina je pobedila zasluženo, više je želela i uradila je više u ovom drugom poluvremenu i osvojila je tri boda", dodao je Stepanović.

 

Jagodini je ovo bila prva pobeda u sezoni, a u narednom kolu dočekuju Vojovdinu, dok će Radnički ugostiti Donji Srem.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here