Tanjug
Milorad Dodik

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da reditelj Emir Kusturica, kao neko ko razume istoriju srpskog nacionalnog stradanja, treba da snima film o Jasenovcu, kao i da je to ideja koja duže živi.

– Kusturica već duže ima ideju, želju i volju da to uradi i mislim da je vreme za to, za razliku od onih koji podržavaju da to neki drugi snimaju. Snimanje filma o Jasenovcu treba dati našem autentičnom srpskom reditelju Emiru Kusturici da to uradi – istakao je Dodik u izjavi za Srnu.

Govoreći o sastanku zvaničnika iz Republike Srpske sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, kojem će prisustvovati i Emir Kusturica u sredu u Beogradu, Dodik je naglasio da će Srbija i Republika Srpska o tim pitanjima razgovarati i zajedno učestvovati.

– To je ogromno stradanje koje je zadesilo naš narod, oskrnavilo nas i zaustavilo u istorijskom i nacionalnom razvoju i svemu onome što treba da bude poruka tog filma – naglasio je Dodik.

1 COMMENT

  1. Ne zna on to da radi. Nije napravio film da valja ima tome vec vise od 20 godina. A ono sto je snimio pisao scenario i glumio sa Monikom ne valja nicemu i skinuto je u Srbiji sa repertoara nakon prve projekcije. Govorim istinu, da se ne lazemo i ne mazemo vise.

  2. Ma šta to ona meni priča “Klo-klo – Klo.
    Jel to beše Olja Bećković ili njena zimpatizerka.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here