Dodik je malo nervozan, ne pitajte za poplave

0

Dodik udario u mikrofon uporne voditeljke
 

– Pravimo nove sisteme odbrane. Daleko je jeftinije to učiniti, nego suočiti se sa štetama koje su ovde. Ovde će biti ogromne, stomilionske štete u Republici Srpskoj…

 

– Predsedniče, ali tako se govorilo i nakon katastrofalnih poplava u Semberiji. Isto se pričalo o poukama, pa evo prošlo je… – rekla je novinarka.

– Nemojte me prekidati, uopšte niste pristojni. Ja govorim, nemojte me prekidati. Rekao sam da nismo izvukli neke pouke, moguće je, ali je bilo poplava i na drugim prostorima, na nekima ovde nije bilo odbrane od ovih voda… – rekao je Dodik.

 

– Šta je vlast preduzela?, – upitala je ponovo novinarka.

– Vlast je preduzela sve što je mogla da učini. Organizovani su obilazak terena, koordinacija, donošenje odluka, preuzimanje odgovornosti… – rekao je Dodik.

 

Novinarka ga je ponovo prekinula.

– Mislila sam…

 

– Nemojte biti bezobrazni, veoma ste bezobrazni. Ja nisam došao ovde s vama da držim konferenciju za štampu, jel’ vam jasno? – odgovorio je Dodik.

 

– Samo vas pitam… – rekla je novinarka.

– Nemojte me vi samo pitati. Niste fini zato što ste napadni, prekidate me u govoru, razgovoru i nemojte mi više postavljati pitanja. Hvala vam lepo – rekao je Dodik i napustio konferenciju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here