Dodik kao Hitler: Vidimo se u Bileći!

0

U emitovanom snimku se na "duhovit način" opisuje trenutak kada je lider SNSD Dodik saznao za izborni poraz u Bileći na nedavno održanim vanrednim izborima za načelnika te opštine, a scene su uzete iz filma "Pad Berlina".

 

 

 

 

 Dodik u ulozi Hitlera

Savez nezavisnih socijaldemorata (SNSD) saopštio je danas da je poslednji slučaj fašizacije predsednika ove stranke i premijera Republike Srpske Milorada Dodika na Federalnoj televiziji (FTV), jednom od javnih servisa, "najbolji rad na raspadu BiH".

 

U saopštenju SNSD se kaže da je to jedan od najkrupnijih razloga da reaguju zvanična tela na zajedničkom nivou, koja to, kako se navodi, neće učiniti i da to osude sarajevski politički zvaničnici, koji to, takođe, neće učiniti.

"Sistematski govor mržnje produkovan iz Sarajeva, uz asistenciju dela međunarodne zajednice, obavlja svoju drugu etapu", kaže se u saopštenju i dodaje da je "prvo Republika Srpska proglašena genocidnom, a sada se njeni lideri ocenjuju fašisoidnim, a u trećoj fazi i svi Srbi će biti etiketirani fašizmom i genocidom".

SNSD navodi da javni mediji, pa i FTV, govore samo ono što sarajevski intelektualci i političari misle, nastojeći pri tome da u to ubede javnost.

To što radi FTV, kao i televizija BiH, "prešlo je prag minimalno potrebne tolerancije za zajednički život u BiH", kaže se u saopštenju.

"SNSD smatra da nije potrebno na takvo delovanje vraćati istom merom, jer to prelazi granice političkog, evropskog i civilizacijskog praga, ali treba biti svestan činjenice da je ovakva politička tehnologija najbolji rad na raspadu BiH", navodi se u saopštenju.

 

 Bakir Hadžiomerović

Hadžiomerović mrzi sve srpsko!

 

Savez logoraša Republike Srpske (RS) osuđuje govor mržnje Federalne TV i urednika te televizije Bakira Hadžiomerovića u čijoj je emisiji "60 minuta" premijer RS Milorad Dodik prikazan kao nacistički vođa Adolf Hitler.

 

"Odavno smo shvatili da se Hadžiomerović redovno obrušava na sve što je pozitivno u RS, sa željom da to prikaže u iskrivljenoj slici, tako da svaki pozitivan pomak u Srpskoj, javnosti prikaže kao mrak i tamu iz koje izlaza nema", navodi se u saopštenju Saveza logoraša.

 

U Savezu logoraša kažu da im je jasno da je Hadžiomeroviću premijer Srpske Milorad Dodik trn u oku, i da ga redovno satanizuje kad mu se god ukaže prilika samo zbog toga što uspešno vodi RS, ali da se u njegovoj glavi uvrežilo pogrešno mišljenje koje maksimalno eksploatiše da ima ekskluzivno pravo da napada sve što je srpsko, pogotovo ideje koje potiču od Dodika.

 

"Jasno je iole normalnom razumu da je kap prelila čašu kada je u svojoj emisiji postavio znak jednakosti između Dodika i Adolfa Hitlera", smatraju u ovom savezu.

 

U Savezu logoraša RS užasavaju se stavljanja znaka jednakosti između bilo kog pripadnika srpskog naroda i predstavnika Trećeg rajha, jer nikada ne zaboravljaju da su ideje Hitlera u Drugom svjetskom ratu ubile više od 1.300.000 Srba.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here