EPA-EFE/MIKHAIL METZEL / SPUTNIK / KREMLIN
Vladimir Putin

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik reagovao je zbog priče da se njegov sastanak sa ruskom predsednikom Vladimirom Putinom nije dogodio.

– Ja nisam došao ovde da bi oni bili zadovoljni ili nezadovoljni. Došao sam u domaćinsku kuću u kojoj je pre nekoliko dana, taj sastanak najavljen i dogovoren. Ja sam taj sastanak najavljivao u medijima i on se desio u Kremlju – rekao je Dodik.

Ovu priču o sastanku je juče pre svih pokrenuo predstavnik u NSRS-u Nebojša Vukanović koju je obrazložio time da se ni u jednom mediju nije pojavila fotografija ili video snimak sa tog sastanka, iako su pojedini banjalučki mediji u delegaciji koja prati Dodika.

Dodik je rekao kako je sve to pomalo smešno, prenose mediji iz Sarajeva.

– Mislim da imaju previše mržnje u svemu tome. Mislim da bi svakome bilo važno u Srpskoj, bili u vlasti ili opoziciji da predstavnici srpskog naroda mogu da dosegnu do Kremlja i kancelarije Vladimira Putina. Zašto to kod nekih nije bitno, to je stvar njihovim malih duša i pakosti koje oni ne mogu da prevaziđu. To me nešto posebno ne dodiruje, čini mi se da ih više treba žaliti nego ih objašnajvati – rekao je Dodik.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here