M. Karović
Milorad Dodik

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je za ATV da je Kosovo pozvano u formatu koji je predviđen za takve sastanke, te da ga ne zanimaju “osećaji” Hašima Tačija.

– Njegova uvređenost i njegov osećaj o tome mene uopšte ne zanima. U formatu kako je to predviđeno za prethodne sastanke tog tipa Kosovo je bilo predviđeno sa nekom vrstom fusnote. To što se njemu ne sviđa, niko neće zaplakati, a nećemo osećati neki gubitak što se on neće pojaviti. Bio je pozvan u formatu kakav je predviđen za te skupove, ja se slažem sa njegovim stavom da ne dođe – rekao Dodik.

Predsednik samoproglašenog Kosova Hašim Tači rekao je da neće prisustvovati Samitu o procesu saradnje u jugoistočnoj Evropi (SEECP) u BiH, jer je, kako je naveo, poziv predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika ponižavajući zato što Kosovo nije tretirano kao druge države-učesnice.

6 COMMENTS

  1. Ma Taci moze doc kad oce u Sarajevo al ti Dodike nikad u “tvoju koljevku”Kosovo!ti nemaams moc da mu zabranis a on tebe da.

  2. Bitno je BUCO da ti mozes otici kad god hoces u takodje tvoju koljevku Kosovo i zapaliti svjecu svojim starim predcima…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here