EPA/STEPHANIE LECOCQ
Milorad Dodik

Predsednik SNSD, Milorad Dodik, rekao je danas da će u subotu u Beogradu biti održan sastanak predsednika parlamentarnih političkih stranaka iz Republike Srpske sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Dodik je na konferenciji za novinare, nakon sednice Glavnog odbora SNSD, rekao da će, u subotu u podne, Vučića upoznati sa novonastalom situacijom.

– Verujemo da Srbija, kao potpisnica Dejtonskog sporazuma, treba da zatraži izveštaj visokog predstavnika o ovoj situaciji i da oceni da li je taj rad bio u skladu sa Dejtonskim sporazumom i Ustavom BiH – rekao je Dodik, a prenela RTRS.

1 COMMENT

  1. Naveli su oni nas na minu kad je potpisan dejtonski! Prvo su nas ucutkivali lupali packe, uzese vojsku! Pa onda koristili Ustav e sad ovi donesose neku deklaraciju a niko da a kaze od medunarodne zajednice, cekali su samo vreme da prode. Odma da se napravi deklaracija u slucaju da preti ukidanje Republike Srpske momentalna nezavisnost! To oni sada tuku na sve strane zarad Kosova, ako vi ne ovako onda cemo mi da demonstriramo sta mozemo!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here