Dođi na fudbal, pokaži humanost! Turnir za Trajkoviće!

0

Trajkovići: Đorđe i Slavica sa sinovima
 

Rekli smo da je grad Vranje oduvek imao dobrih fudbalera te da je Srbija zemlja humanih ljudi, ali za početak krećemo od Brazila. Da ne bude zabune moramo Vam reći da se radi o balonu za fudbal koji se nalazi pored hale Pionir (Beograd). Vlasnik balona je bez razmišljanja pristao da se priključi akciji i prihvatio da njegov balon bude domaćin ove akcije. Dogovorili smo termin utvrdili pravila. Lopta će sa centra krenuti 14.12.2014 godine. tačno u 14h!

Što se tiče igrača sa zadovoljstvom Vam možemo reći da su se našem pozivu za sada odazvale tri fudbalerke, Dve Jelene, gospođica Čanković, odnosno Polić, kao i Anica Plećić. FK Rad, tačnije koordinator omladinske škole Vlada Rakić, odnosno PR Antonije Ahil su potvrdili dolazak, a sa sobom će povesti i nekoliko prvotimaca kluba sa Banjice. Poziv su prihvatili još Marko Pršić, Miloš Josimov, i nekadašnji prvotimac Partizana i nekoliko italijanskih klubova, gospodin Aca Trifunović. Ukoliko im to obaveze dozvole rekoše da će rado odigrati koji minut u Brazilu. Svoju ekipu će imati i predstavnici nekoliko naših medijskih kuća, a njihov tim će nastupiti pod imenom Ringier.

Ovih dana se dosta priča o studentima, a Kafanski selekotor je odlučio da u Brazil pozove fudbalsku ekipu VISOKE ICT škole. Budući informatičari i majstori igre na petoparcu su takođe bez razmišljanja prihvatili poziv i najavili žestoku borbu za titulu najhumanije (čitaj najbolje) ekipe ovog turnira.

 

 

Lazar, Mladen, Dmnjan i Dimitrije Trajković (sleva)
 

Iako često umeju da pogreše, sudije su sastavni deo fudbala. Pjerluđi Kolina nije mogao da prihvati naš poziv, ali ga je zato prihvatio Deki Pantelić sa Index radia. Poznati voditelj je dakle spremio kartone, a da li će ih nekome i pokazati videćemo tokom ovih jako zanimljivih utakmica.
 

Žreb turnira

– Kafanski selektor vs Brazil & Friends
– Ringier vs Visoka ICT
Pobednici igraju finale, dok će poražene ekipe odmeriti snage i pokušati da osvoje treće mesto.

U štampariji Proof Beograd izgleda niko ne igra fudbal, ali humanih ljudi i te kako ima. I oni su bez razmišljanja prihvatili naš poziv. Ova štamparija će dakle štampati karte za sve navijače, posmatrače i ostale ljude dobre volje koji dođu da uživaju na ovom humanitarnom turniru. Cena karte je otvorena i svako od vas će na istu sam moći da je upiše.

Takođe, moći ćete da kupite i neke od prelepih crteža malog Nikole Jovanovića. Sav prilog koji prikupimo naravno ide porodici Trajković. Obezbedili smo im i neke prigodne poklone, a na odgovore nekih kompanija još uvek čekamo. Ne smemo da zaboravimo ni naše prijatelje iz Humanitarnog mosta Frankfurtskih vesti.

Sve u svemu, Kafanski selektor, igrači, navijači novinari & YOU, u Balonu Brazil (Zdravka Čelara 16, prekoputa hale Pionir). Nedelja 14. 12. 2014. godine. u 14h. Dođi na fudbal, pokaži humanost!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here