Pexels

Nije dobra nedelja za trošenje, sačekajte sledeću

Ovan

Ove nedelje trebalo bi da izdvojite veću sumu novca za poklon kojim planirate da obradujete dragu osobu tokom praznika. Pažljivo budžetirajte, ali znajte da će vam se isplatiti. Osim toga nećete imati “probleme” s novcem.

Bik

Nije idealna nedelja za finansije, naročito zato što je plata još uvek daleko, a vi izgarate od želje da uzmete nešto novo za kuću. Krajem nedelje ćete biti u velikom iskušenju, ali ipak to odložite za narednu nedelju.

Blizanci

Odgovorni ste ove nedelje, tako da ste verovatno već odvojili novac za sve račune. Možete malo da se opustite, sredinom nedelje ćete shvatiti da možda imate i više para nego što ste mislili.

Rak

Ponedeljak i utorak su vam kritični kada je u pitanju novac! Imaćete velike troškove, pa bi nedeljni budžet trebalo da “rastegnete” tako da potraje. Krajem nedelje stiže vam dobra vest, kada je novac u pitanju.

Lav

Ni slučajno ove nedelje ne pozajmljujte novac nekome ko to traži od vas, makar to bio član porodice. Nije dobra nedelja za takve izdatke, pa budite ljubazni, ali odlučni, da ne biste pokvarili odnos. Ako planirate praznični šoping, četvrtak je dan za to!

Devica

Imaćete neočekivani trošak, moguće je da će biti u vezi sa zdravljem. Niste ga planirali, ali je to novac koji ćete morati da potrošite da biste bili potpuno mirni u narednim nedeljama. Sreća, pa uvek imate odvojen novac za ovakve slučajeve.

Vaga

Dobre vesti za novac stižu vam već u prvim danima ove nedelje. Isplatiće vam projekat koji ste dugo radili, ili će vam neko vratiti novac na koji ste dugo čekali. Obradovaćete se, i odmah ćete početi da planirate na šta da ga potrošite. Nije dobra nedelja za trošenje, sačekajte sledeću!

Škorpija

Nećete imati ni veće troškove, ni veći priliv novca od očekivanog. Ovo će, u finansijskom smislu, biti potpuno očekivana nedelja. Iskoristite je da isplanirate praznične troškove, jer već vidite da će vas od njih “boleti glava”.

Strelac

Odvojili ste novac prethodnih nedelja, i ovo je trenutak da ga potrošite. Bilo da je u pitanju nešto što silno želite već mesecima, ili luksuzan poklon za dragu osobu koja slavi rođendan u narednim danima, Strelčevi neće žaliti para ove nedelje!

Jarac

Velike su šanse da ove nedelje izgubite novac. Dobro pazite gde ga ostavljate, pripazite i novčanik. Finansije su vam u solidnom stanju, ali vam ne treba veliki kiks kao što je gubitak novca, naročito ako bi trebalo da platite kiriju.

Vodolija

Ozbiljno razmišljate o zajedničkoj investiciji s partnerom. To je možda neka veća kupovina, možda ozbiljno ulaganje, ali je to tema koja će vas ove nedelje zaokupiti kada su finansije u pitanju. Dobro razmislite, i potražite više mišljenja – zvezde nisu sigurne da je to dobra ideja, barem ne ove nedelje.

Ribe

Ove nedelje ste finansijski stabilni. Obaveze su vas “zatrpale”, pa niste imali vremena prethodnih nedelja da troškarite po svom ukusu. Sada je trenutak da dobro razmislite da li da veći novac uložite u nešto što vam je neophodno, ili nešto što samo želite.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here