Instagram/jelenadokic
Jelena Dokić

Nekada četvrta teniserka sveta godinu dana posle objavljivanja knjige “Nesalomiva”, priznala je da ima velike borbe sa prekomernom težinom.

 

Završetak karijere joj je doneo probleme. Priznala je da je izgubila kontrolu nad kilogramima i da je u jednom momentu imala čak 120 kilograma!

Imala je problema sa ocem, depresijom, zdravljem u celini, posebno sa štitnom žlezdom sve je to doprinelo da počne da se goji. Ipak, prošla je kroz sve i postala je aktivista u borbi za gubitak kilograma.

Sredila se i na privatnom planu. I dalje je u vezi sa Tinom Bikićem i to već 15 godina, a već dve godine žive zajedno u Melburnu. Jelena kaže da joj je on bio velika podrška tokom svih tih teških godina.

– Prošli smo zajedno kroz dobro, loše i užasno. On je bio ključ u mom povratku u život sa tačke kada sam pomišljala čak i da se ubijem. Imamo nekoliko ciljeva u narednih nekoliko godina. Brak je prvi i definitivno želimo da postanemo roditelji pre ili kasnije. Podizanje dece i davanje podrške njima da uspeju u životu, veoma je važna stvar za mene, jer će to biti sasvim drugačije od onog što je bilo u mojoj porodici – zaključila je Dokićeva.

Dokićeva, koja je 1999. godine napravila senzaciju u prvom kolu Vimbldona pobedom nad Martinom Hingis biće u ulozi TV komentatora u Melburnu.

Zvanično, karijeru je okončala 2014. godine iako je rezultatski to bilo mnogo ranije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here