Tanjug
Novak Đoković

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, obratio se medijima pred odlazak na Olimpijske igre, a na kraju obraćanja zapevao je himnu Srbije “Bože pravde”.

Đoković je na aerodromu „Nikola Tesla“ održao kratku konferenciju za medije na kojoj je pričao o očekivanjima na Olimpijskim igrama, kao i o tome kakav je osećaj predstavljati Srbiju na najvećem sportskom planetarnom takmičenju.

Posle obraćanja je voditelj programa zatražio od svih da sačekaju još jedan trenutak. Razlog? Himna „Bože pravde“ koju je otpevao hor.

Đoković je ustao sa stolice i počeo da peva himnu Srbije, pa je tako u najboljem mogućem raspoloženju krenuo put Tokija.

Novak je na početku obraćanja jasno rekao da je cilj zlato – odličje koje mu fali u bogatoj riznici.

– Imam najviše ambicije. Idem na zlato, to nije tajna. To je veliki cilj, velika ambicija još pre početka sezone – četiri grend slema i OI. Napet je raspored, grend slemovi su blizu Igara, ali dobro sam se spremio – rekao je Novak.

– Kada igrate za svoju zemlju to je najveća čast, privilegija. To su najlepši momenti koje jedan sportista može da doživi. Retki su momenti kada mogu da učestvujem u nekom timskom takmičenju. Kod nas su to Dejvis i ATP kup koje sam imao sreće da osvojim sa našim timom. Fali još olimpijsko zlato – dodao je srpski teniser.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here