EPA-EFE
Novak Đoković

Novak Đoković odradio je trening u Melburnu na terenu broj 22, posle čega je kratko poručio srpskim izveštačima sa Australijan opena, da je sve u redu i da će biti u stanju u utorak oko 11 časova po srednjoevropskom vremenu da izađe na teren i odigra meč prvog kola.

Kakvo je zaista stanje sa levom nogom i zadnjom ložom Novaka Đokovića verovatno je trenutno “pitanje od milion dolara” i nešto što zanima sve teniske navijače, posebno one koji zdušno bodre najboljeg srpskog tenisera koji napada 10. jubilarnu titulu na Australijan openu.

Uvukao se strah i prava misterija vlada zbog svega što se dešava oko Novaka u Melburnu, jer je posle otkazanog nedeljnog treninga, zatim i onog u ponedeljak, ipak kročio na teren, ali sa zavojem oko butine. To je nešto što svakako zabrinjava, ali Đoković tvrdi da će biti spreman za ogromne napore koji ga očekuju u Australiji.

– Ljudi, sve je u redu. Hvala vam što ste došli. Vidimo se sutra na meču. Brojniji ste nego na Srbija openu – poručio je srpskim izveštačima u Melburnu Novak, čime je donekle, umirio i sve u Srbiji koji će navijati za njega.

Podsetimo, Rafael Nadal ima 22 grend slem titule, Đoković jednu manje, ali bi u slučaju da bude zdrav i da igra svoj najbolji tenis u naredne dve nedelje, lako mogao da se izjednači sa Špancem koji se jutros plasirao u drugo kolo turnira u Melburnu.

Novaka u utorak oko 11 časova očekuje duel sa Špancem Robertom Karbaljesom Baenom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here