EPA-EFE/FABIO FRUSTACI
Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković vlasnik je još jednog rekorda.

Svi znaju da je Novak Đoković jedan od najboljih, ako ne i najbolji teniser svih vremena, ali je u svoj rezime dodao još jedan rekord.

On je u periodu od 2006. do 2022. godine osvojio barem jedan turnir i sa 17 uzastopnih godina na drugom je mestu večne liste, iza Rafaela Nadala koji ima 19 takvih sezona.

1 COMMENT

  1. Kakve sve gluposti ne padaju na pamet za merenja; pa bre tenis se igra zbog titula na turnirima, najvise se cene Gs, pa Mastersi, pa serije 500,250,…, a kvalitativno je jedino merodavan skor sa top 20, jos vise sa top 10, i najjaci je skor top 5 jer zaista nije sve jedno protiv kakvih protivnika se pobedjuje, to je svima jasno naravno?! Ali, zato ni ne postoji zvanican kriterijum vrednosti kako bi se gurale svakojake budalastine kao prednosti, a cudno je da jos uvek i broj dece nije uveden kako bi najveci marketing proizvod tenisa bio neprikosnoven?? Dakle, broj Gs, pa broj Masters, pa ukupan broj pobeda, pa procenat pobeda, pa broj sezona na 1. i broj nedelja, i onda medju jednakima ili bar pribliznima medjusobni skor!! Ako se meri velika trojka, onda je vrlo indikativan i podatak o trofejima u vremenskom periodu kada su sva trojica igrali istovremeno, jer je Federeru bilo lagano da pobedjuje pre dolaska Nadala i Noleta, i to bi bilo vrlo realno stanje rezultata i uspeha!? A kose kome personalno najvise svidja, svako pravo svakome, sto bi najveca Milka Babovic rekla, ocena za umetnicki dojam!! Ovako bez oficijelnih kriterijuma ovo je najekspoatisanija tema za medije, mogu do sudnjeg dana da licitiraju i pisu marketinske poruke zaludjenim fanovima??

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here