EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, prvi put je govorio o sponzorskim ugovorima koji su mu otkazani posle dramatičnih događaja u Australiji na početku godine.

Đoković je ostao bez ugovora sa francuskim proizvođačem automobila i softverskom kompanijom iz Amerike.
Đoković je za Sport klub rekao da o nekim stvarima ne može da govori pre nego što ne izađu zvanična saopštenja za javnost.
– Glavni sponzori su ostali uz mene i na tome sam im zahvalan, ali neke sponzorske ugovore više nemam. To je sve što mogu da kažem, ne mogu da ocenjujem i procenjujem da li je neko trebalo da me napusti ili ostane uz mene. Mnogo je faktora koji utiču na to – rekao je Đoković.
Novak je istakao da mu je drago što su proizvođači sportske opreme ostali uz njega, iako su, kako navodi, bili pod velikim pritiskom.
– Oni su razumeli čitavu situaciju i sve što se dešavalo. Kao njihov globalni ambasador, bio sam im bitan. Nisu bili u lakoj poziciji. Rekli su nam da je bilo dosta i pritisaka, i od medija i od klijenata nekih koji možda nisu bili saglasni sa time da ja ostanem. Uvek ima izazova, ali mislim da su napravili dobru odluku i zahvalan sam im na tome – istakao je Đoković.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here