Dolaze li Hrvati u Kraljevo?

0

Raspoloženi: Teniska reprezentacija Srbije
 

Meč između Srbije i Hrvatske u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa igra se od 6. do 8. marta 2015. godine, a deo beogradskih medija je objavio da je za domaćina tog meča već odabrano Kraljevo.

 

TSS je saopštio da je odmah posle izvlačenja Savez dobio ponude tri grada – Niša, Novog Sada i Kraljeva. Delegacija TSS, na čelu sa selektorom reprezentacije Bogdanom Obradovićem, posetila je u sredu Kraljevo kako bi se upoznala s ponuđenim uslovima, kapacitetom hale i hotelskim smeštajem, ali i kako bi upoznali domaćine sa veoma preciznim uslovima ITF-a kada je organizacija ovakvog događaja u pitanju.

 

"Utvrđeno je da Kraljevo sa svojim kapacitetima ispunjava uslove da bude grad domaćin našim najboljim teniserima, ali je to tek prvi, svakako neophodan, ali još nedovoljan uslov da se donese konačna odluka", navodi se u saopštenju TSS.

 

Posle ove posete, Kraljevo će posetiti tehničko-stručna služba TSS, pa tek posle njihovog preciznog izveštaja ITF-u, u taj grad će stići i komisija Međunarodne teniske federacije, kako bi se načinio kompletan izveštaj.

 

"Tek na osnovu svih ovih izveštaja i dokumenata, Upravni Odbor TSS će doneti konačnu odluku o gradu domaćinu meča prvog kola Dejvis kupa", navodi se u saopštenju Saveza.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here