www.mtel.global
Serija "Tajne vinove loze"

Uz MTEL TV pratite najgledanije i najomiljenije serije – sitkomi, drame, trileri, akcije, komedije. U ponudi je više stotina sati najgledanijih serija sa Balkana.

Serije oslikavaju nesvakidašnje priče o ljudskim dramama i povezanim sudbinama, a maestralno prikazan balkanski mentalitet, odlični dijalozi i još bolji glumci, nateraće gledaoce da serije pogledaju više puta. Za ljubitelje ovog sadržaja omogućeno je tzv. bindžovanje tj. gledanje TV serija u nizu, u terminu po želji.

U ponudi MTEL TV-a je aktuelna serija “Tajne vinove loze”, koja spaja dve vinogradarske porodice koje potiču iz različitih kulturnih miljea i otkriva da li je u vinu istina ili laž. Zatim, serija “12 REČI”, uzbudljiva priča koja se bavi sudbinama advokata, kriminalaca i hakera koji su upleteni u brutalne kriminalne radnje. Dok će zaljubljenici u komedije uživati u seriji “Drim Tim” koja je inspirisana istinitim događajem a koja prati lik fudbalskog fanatika koji žarko želi da njegovih jedanaest sinova ostvare njegov san i postanu vrhunski fudbaleri.

Serija “12 REČI”

Hit serije kao što su “Klan”, “Kalup”, “Igra sudbine”, “Državni službenik”, “Močvara”, “Tajkun”, “Slatke muke” i mnoge druge, naći ćete samo u MTEL TV Video klubu.

Za korišćenje Video kluba nije potrebna dodatna mesečna pretplata, već samo izbor jednog od tri MTEL TV STAR paketa u okviru kojih je uključen i Video klub koji se stalno dopunjava.

Kao posebno iznenađenje, MTEL TV poklanja 10 novih pesama Ace Lukasa svim svojim korisnicima, a ko to još nije treba da požuri jer su cene za ljude koji žive u EU (izuzev Slovenije i Hrvatske), Švajcarskoj, SAD i Kanadi do kraja februara za 50 odsto niže.

Ceo album se nalazi u okviru MTEL TV Video kluba.

Požurite!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here