Domaćin najbolji

0

Prijavilo šest ekipa: Jedinstvo, Timočka Krajina, Gastarbajteri, Srpski junaci iz Fišamenda, zatim Bakardi i Kafe "Holivud" iz Beča. Pred sam početak, nažalost, Bakardi je povukao prijavu. Što se tiče timova iz Švehata radilo se o mladim igračima koji su imali nešto oko 14 godina, koji se godinama druže i poznaju i učestvuju na raznim turnirima, prevazilazeći sve barijere nacionalnog i verskog porekla.

Najbolje ekipe

Bez obzira na mešoviti sastav ekipa nikada u prošlosti nije bilo problema. Medjutim, ovog puta se dogodio incident zbog kojeg je Kafe "Holivud" iz 10. bečkom okruga diskvalifikovana. Nesportskim ponašanjem ovaj tim je pokušao da upropasti turnir, koji ima za cilj da se omladina druži, a ne svadja.

 

Prijem novih članova

 

Ceremonija proglašenja pobednika održana je u klupskim prostorijama, a iskorišćena je za uručivanje pet članskih knjižica novim omladincima. Ovu akciju Jedinstvo je uvelo pre šest meseci kada je doneta odluka o učlanjivanju mladih bez naplate članarine. Do sada je uručeno 12 članskih kartica, koji su pokazali želju da se uključe u rad kluba.

Predsednik Jedinstva Krsto Petrišorević je zbog toga veoma brzo reagovao i diskvalifikovao ovu ekipu. I pored te neprijatnosti, turnir je priveden kraju u fer i sportskoj atmosferi.
 

Slede novi turniri

 

Posle svečane predaje pehara i diploma klub je priredio bogatu večeru za sve učesnike i goste, a u pripremanju iste najviše su doprineli Dragiša Trujkić i Mira Petrišorević. Inače, klub planira da do kraja meseca organizuje turnir u bilijaru, šahu i kartanju.

Inače, prvo mesto osvojio domaćin Jedinstvo, a drugo Timočka krajina. Treći su Gastarbajteri, a četvrti Srpski junaci, svi iz Švehata.

Nagrađeni najbolji pojedinci

Za najboljeg golmana proglašen je Dragan Dinulović, dok je najbolji golgeter bio Mirko Gulić, obojica iz Jedinstva. Najboljim ekipama i pojedincima su uručeni pehari i diplome.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here